0882617639, 061098160

Трети фестивал на детското и младежко изпълнителско изкуство

Нашите деца хубави

Патреш, 2017

Кметство с. Патреш и НЧ „Просвета-1898” с.Патреш, под патронажа на Кмета на кметство Патреш – Валентин Вълев проведоха успешно Третият фестивал на детското и младежко изпълнителско изкуство „Нашите деца хубави” Патреш, 2017.

Мечтата на организаторите на фестивала се сбъдна на 11 ноември 2017 от 10,30 ч. в салона на читалището в с.Патреш. 90-те млади участници във фестивала пяха и танцуваха като големи звезди на фантастична сцена. Озвучаването и грандиозните светлинни ефекти на „Лейзършоус” ЕООД мотивираха участниците и хвърлиха многобройната публика, която едвам се събираше в салона, в едно ново и съвременно измерение.

Три читалища, три детски градини, три училища, танцов състав и сдружение от гр. Горна Оряховица показаха професионалната си работа с деца и младежи. Всички участници и групи получиха грамота за успешно представяне, техните ръководители получиха грамота за принос към развитието на детското и младежко изпълнителско изкуство, а на институциите, които представиха, тържествено се връчи плакет с емблемата на фестивала.

Поздравителен адрес от Министъра на културата Боил Банов по случай откриването на фестивала беше прочетено от г-жа Маргаритка Захариева – секретар библиотекар на НЧ „Просвета-1898” с. Патреш.

Екип на Българското национално радио записа фестивала и взе интервю от организатори и участници.

ПРОГРАМА НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА "НАШИТЕ ДЕЦА ХУБАВИ"


15.05.2018

« Назад към всички публикации